Ιταλική Γλώσσα

Ιταλική Γλώσσα

Μάθετε Ιταλικά!

 

 

 

 

 

Κάνοντας έναν περίπατο στους δρόμους μίας ιταλικής πόλης, ένα άτομο αναβιώνει την ιστορία της, αποκτά όμως και ένα όραμα νεωτερικότητας αντάξιο του ιστορικού παρελθόντος της. Και αυτό γιατί η Ιταλία σήμερα είναι μια σύγχρονη βιομηχανική χώρα, αποτελώντας μία από τις πέντε κορυφαίες οικονομίες του κόσμου.

Η γνώση των Ιταλικών είναι πολύ χρήσιμη σε διάφορους τομείς σταδιοδρομίας. Η Ιταλία σήμερα είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της μαγειρικής τέχνης, της μόδας, της γραφιστικής, της εσωτερικής διακόσμησης, του σχεδιασμού επίπλων, της μηχανολογίας...

Τα τμήματα που διοργανώνει το κέντρο ξένων γλωσσών LCC SKOURA είναι μεταξύ άλλων κατάλληλα για άτομα που εργάζονται ή/και έχουν επικοινωνία με Ιταλόφωνες εταιρίες και επιχειρήσεις, ή που απλώς θέλουν να επισκεπτούν την Ιταλία και να αισθανθούν από κοντά την όμορφη ιταλική κουλτούρα και τέχνη!

 

Τμήματα Ιταλικών

 

  • Τμήματα προετοιμασίας για τα διπλώματα CELI του Πανεπιστημίου της Περούτζια.
  • Ειδικά τμήματα για το Diploma di Lingua Italiana (Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο).
  • Ειδικά τμήματα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (Κ.Π.Γ.) του Υπουργείου Παιδείας.
  • Υπερεντατικά τμήματα ιταλικής γλώσσας και επιστημονικής ορολογίας για την προετοιμασία των υποψηφίων για τα ιταλικά πανεπιστήμια και την Ιταλική Φιλολογία Αθήνας - Θεσσαλονίκης.
  • Ειδικά τμήματα για εφήβους.
  • Τμήματα ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας για όσους απλά αγαπάνε την Ιταλική γλώσσα.

Επίσης, λειτουργούν σεμινάρια προετοιμασίας για το Πιστοποιητικό Γνώσης Ιταλικής Εμπορικής Γλώσσας(CIC).

Μέσα σε ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος, ο σπουδαστής είναι σε θέση, εφόσον το επιθυμεί, να πιστοποιήσει τις γνώσεις του δίνοντας εξετάσεις στο πανεπιστήμιο για αλλοδαπούς της Perugia δια μέσου του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, ή το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας.
Τα τμήματα που διοργανώνει το Φροντιστήριο είναι επίσης κατάλληλα για άτομα που εργάζονται ή/και έχουν επικοινωνία με ιταλόφωνες εταιρίες και επιχειρήσεις,ή που απλώς θέλουν να επισκεπτούν την Ιταλία και να αισθανθούν από κοντά την όμορφη ιταλική κουλτούρα και τέχνη!
Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται είναι πάντοτε εκδόσεις των Ιταλικών Πανεπιστημίων, εμπλουτισμένα από τον καθηγητή με κείμενα, άρθρα και άλλα πολλά.


 

 

Διπλώματα Ιταλικών